Beschrijving
Met deze mix voor Limoncellocake maak je in een handomdraai een heerlijke frisse cake boordevol citroen.
Benodigdheden op kamertemperatuur:
– 400 gram Limoncellocake
– 200 gram boter
– 200 gram ei
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160°C. Mix alle benodigdheden circa minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vul een ingevet bakblik met het beslag en bak in ca. 60- 70 minuten gaar.
Voor cupcakes: papieren bakingcups (circa 20 stuks) in een muffin bakvorm plaatsen, bakingcups tot de helft vullen en in circa 18 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
Ingrediënten: Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, rijsmiddel: E450, E500, E341, Emulgator: E471, E472b, E477, E481, E450, citroenstukjes, WEI-eiwit, zout, glucosestroop, verdikkingsmiddel: E415, conserveermiddel: E202, aroma, enzymen, natuurlijk aroma
Allergenen:
Tarwe, melk
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.