Beschrijving
Fondant van Lumea is makkelijk te verwerken, omdat het een elastisch is en niet barst tijdens het bewerken. Het kneedt gemakkelijk en heeft een marsepein gearomatiseerde smaak.
Mocht het gebeuren dat de fondant langer buiten op de werktafel heeft gestaan en droger wordt, wees dan niet bang!
De eenvoudigste manier om de fondant te corrigeren om de vorige flexibiliteit terug te krijgen:
1. voeg een beetje siroop toe gemaakt van een theelepel suiker met een theelepel gekookt water
2. Maak je handen licht nat en kneed de fondant opnieuw tot het elastisch en werkbaar is
3 Smeer er ook geen vet op, want dat bederft de flexibiliteit van de fondant.
Ingrediënten: Suiker (EU) (min. 65%), gemodificeerd zetmeel (E1422), glucosestroop, water, plantaardige olie (kokosnoot), bevochtigingsmiddel: glycerol (E422), verdikkingsmiddel: xanthaangom (E415), agar (E406), conserveermiddel: kaliumsorbaat (E202), aroma: vanillearoma, zuur: citroenzuur (E330).
GGO-verklaring: Op basis van de verklaringen van de leveranciers bevestigen wij dat het product geen GGO-ingrediënten of additieven bevat.
Opslag: Op een schone, droge plaats, kamertemperatuur, beschermd tegen de zon. Het wordt aanbevolen om het product in een goed gesloten verpakking te bewaren.
Voedingswaarden/100g: Energie: 1728 kJ/409kcal, vet: 8,30g, waarvan verzadigd: 4,15g, koolhydraten: 83,91g, waarvan suikers: 78,11g, eiwit: 0,19g, zout: 0,01g.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.